Wie ben ik

Eduard van der Toolen

 

Gastvrijheid staat voor:

"HARTELIJKHEID VOOR GASTEN, GUL IN 'T ONTHALEN"


Maar gastvrijheid staat ook voor:

"DE PLICHT DIE HET VERLENEN VAN GASTVRIJHEID VOORSCHRIJFT"


Hallo, mijn naam is Eduard van der Toolen. Ik ben SVH Meestergastheer/vinoloog en ben werkzaam op het ROC Mondriaan. Ik heb meer dan 30 jaar horeca-ervaring en een héle grote passie voor wijn. En daarbij help ik je graag...

En waar ik voor sta? Dit zijn mijn kernwaarden. Dit is écht wie ik ben. Privé en zakelijk. In willekeurige volgorde:

  • Humor: een dag niet gelachen en een dag niet geleefd – dat moet een rode draad zijn door iedere dag.
  • Meesterschap: het hoogst haalbare in mijn vak (gastvrijheid). En voor mij betekent dat waardering krijgen, kennis, professionaliteit. Educatie. Een voorbeeld zijn voor anderen zijn. Een grote bijdrage leveren.
  • Klant/servicegericht: inspelen op de behoeften klant. Meedenken, flexibel zijn, alles kan. Oprechte persoonlijke aandacht. Nee, bestaat niet. Samen zoeken naar oplossing.
  • Flexibel: altijd klaarstaan voor iedereen. Hulp aanbieden. Mee gaan met de tijd. Geen 9-5 mentaliteit. Een kameleon zijn.
  • Accuraat: nauwkeurig, zorgvuldig en oplettend zijn. Werkzaamheden binnen gestelde afgesproken nakomen. Op tijd zijn. Punctueel, precies en snel handelen.
  • Prestatie: het moet iets bijzonders zijn wat je doet. Hoogst haalbare eruit halen.

Meer weten? Download hier mijn CV. Maar nog veel liever leer ik je persoonlijk kennen. Bijvoorbeeld tijdens een proeverij of workshop.

 

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier