Agenda

Voor in je agenda!

Helaas nog niets in de agenda. Het COVID virus belet ons dit. Zodra het het weer mag, ga ik jullie berichten. 

                                                                                                             

Wat heb je o.a. gemist!

29 & 30 september vindt in Pijnacker de kunst en cultuurroute plaats "De Verbeelding" . Tijdens deze dagen ben ik te vinden in het centrum van het dorp op het Raadhuisplein. Kom en proef heerlijke wijnen en smakelijke pinxtos. Tot zaterdag 29 en 30 september!

Vrijdag 2 november organiseert Restaurant Tout le Monde in samenwerking met Eduard van der Toolen een wijn/spijsdiner. Vanaf 18.30 uur wordt je verwacht voor het aperitief. Omstreeks 19.00 wordt er een 4 gangen menu geserveerd met bij iedere gang 2 verschillende wijnen, De keuze en smaakcombinatie wordt uiteraard toegelicht door mij.

De kosten voor deze gezellige en informatieve avond bedraagt € 59,50 p.p. en is incl. menu, wijnen en koffie.

Reserveren kun je bij: Restaurant Tout le Monde 0153699239

Nederland Wijnland

Beste genieter,

Menig wijnliefhebber gaat al smullen bij de gedachte van een mooie Barolo uit Italië of de prachtige wijnen uit de Bordeauxstreek, maar wist je dat er ook in Nederland meer dan 200 wijngaarden zijn? En zeker ... door de uitstekende grondstoffen worden ook hier prima Nederlandse wijnen gemaakt.

Wil je hier meer van weten en uiteraard proeven dan moet je deze dag meemaken!

Zaterdag 8 september 2018 vertrekken wij om 9.30 uur vanuit Pijnacker met een luxe touringbus.In Arnhem maken wij een tussenstop bij het Wijnhuis Robbers & van den Hoogen. Een schitterend bedrijf waar men lange tijd zelf wijn bottelde en die momenteel over een heus wijnmuseum beschikken.

Hierna vertrekken wij naar Wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek. Hier worden wij ontvangen door de wijnmaker en krijgen wij een rondleiding en uitleg over de wijngaard en de vinificatie van de wijnen. Uiteraard gaan we deze wijnen ook proeven.Omstreeks 18.30 uur hopen wij weer terug te zijn in ons mooie dorp.

De prijs voor deze interessante, gezellige dag bedraagt € 75,00

Hierbij inbegrepen zijn de busreis, koffie, lunch en drankjes onderweg.                                          

Hier onder wat sfeerimpressies van de proeverij van 5 juni 2017. in de schitterende tuin van boerderij "Onder de zeven linden" in Delfgauw.

Houd deze agenda in de gaten, voor de volgende gezellige proeverij!

Voor wie is het? Voor iedereen. Van beginner tot de meer gevorderde wijnliefhebber. Wat kun je deze verwachten?

Ik noem het een 'Rondje door de Wereld' en neem je aan de hand mee, door de wereld van wijn.

Als SVH Meestergastheer/vinoloog met 30 jaar ervaring en passie voor wijn leer ik je van alles over wijn. Van etiquette tot smaak en van land tot jargon. En uiteraard proef je de verrukkelijkste wijnen...

Let op: er kunnen maximaal 30 personen deelnemen, dus geef je bijtijds op via info@eduardvandertoolen.nl of via 06-2274239 (bel, sms of stuur een WhatsApp).

Ik beloof je een alom gezellige, leerzame middag/avond!

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier