Adviezen

  • Alle kaarten in het restaurant
  • Wijn-spijscombinaties
  • Routing en indeling in het restaurant

De kaarten die gebruikt worden in het restaurant behoren een duidelijke en overzichtelijke indeling te hebben. De beschrijvingen hierop dient aan de verwachting van de gast te voldoen, waarheidsgetrouw en zonder taalfouten.

Wanneer wijn en spijs in harmonie met elkaar zijn, ontstaat een unieke smaakervaring. Dezelfde wijn en hetzelfde gerecht los van elkaar gedronken en gegeten, geven een totaal andere indruk dan wanneer gelijktijdig genuttigd.

De wijnkaart bepaalt mede het imago van het restaurant. Ik help graag bij het samenstellen van een uitdagende wijnkaart.

Een goede indeling en routing is van wezenlijk belang voor het functioneren van de bediening en de sfeer in het restaurant. De indeling moet zo gezellig mogelijk zijn voor de gasten, ze mogen geen hinder ondervinden van elkaar, van het lopen van de bediening of van het geluid of luchtjes uit de keuken.

Verder moet het bedienend personeel alle plaatsen in het restaurant via de kortste en minst gevaarlijke weg kunnen bereiken. Ook hierbij geef ik heldere ondersteuning en sturing.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier